Svenk massage kungsholmen

svenk massage kungsholmen

Klassisk svensk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar och ger en avslappning i hela kroppen. Regelbunden massage bidrar även till. Branschrådet Svensk Massage Vi är ett samarbete mellan skolor, massage- och friskvårdsföretag och yrkesförbund för Afrohills afrikansk massage. Tar du dig västerut till Kungsholmen utökas utbudet med kinesisk massage, Massagen i Uppsala är något fokuserad på den klassiska, svenska typen.

Svenk massage kungsholmen - spa borås

Massage Terapi Kungsholmen Mitt i centrala Stockholm, på Kungsholmen kan jag erbjuda dig följande behandlingar för kropp och själ! Massören använder sig av knådningar, tryck och strykningar. Du har fortfarande tre månader på dig! Det mesta finns, och det väntar bara på dig. Har du som nyårslöfte att sluta röka? Musklernas funktion testas och töjs för bättre rörlighet.

Svenk massage kungsholmen - thaimassage

Vill du satsa ännu mer och har än mer specifika krav kan det o svensk thaimassage i göteborg vara värt att ta sig en bit söderut för att leta efter massage svenk massage kungsholmen Linköpingdär utbudet tenderar att vara lite större. Massageteknikerna är många och kan vara väldigt olika varandra men innebär alltid systematisk och rytmisk beröring. Branschrådet Svensk Massage BSM certifierar massageutbildningar och massörer som gått seriösa utbildningar. Hitta massage i Norrköping Det finns många alternativ när man letar massage i Norrköping, men det mesta är ganska centrerat i stadskärnan. svenk massage kungsholmen

comment

Hinterlasse eine Antwort